Start Producten De prijzen Wie zijn wij Email en Telefoon
 
        

 
 
   Wat is Gel?    Het gelsysteem is een systeem dat is voortgekomen uit de   technieken die gebruikt worden door de tandheelkundigen.   Het bestaat uit een zelfnivellerende gel die in enkele   minuten uithardt door het bloot te stellen aan ultraviolet   licht.
  De behandeling:

 • Bij een nagelverlenging wordt uw natuurlijke nagel verlengd met behulp van een tip of sjabloon. De gel wordt aangebracht op de tip of het sjabloon en de natuurlijke nagel.


 • Bij een nagelversteviging wordt alleen de gel direct op uw nagel aangebracht.


 • Omdat hygi´┐Żne bij Nails on Wheels hoog in het vaandel staat, wordt er gewerkt met een persoonlijke vijlenset. Dit betekent dat u altijd met uw eigen vijlenset behandeld wordt. Na de behandeling worden deze vijlen voor u bewaard en bij uw volgende afspraak weer gebruikt.

  Om het ontstaan van schimmels en bacteri´┐Żn te voorkomen zal bij iedere behandelingen een voorbehandeling worden toegepast. Bij de voorbehandeling gaan we als volgt te werk. Het reinigen en desinfecteren van de handen en nagels, gevolgd door het losmaken van de nagelriemen en het verwijderen van de vetlaag.

  Vervolgens worden de natuurlijke nagel bij gebruik van tips of sjablonen in het gewenste model gevijld. De tips worden op de natuurlijke nagels aangebracht, op lengte geknipt en in het gewenste in model gevijld. De overgang van de tip naar natuurlijke nagel wordt transparant weg gevijld, zodat de overgang van tip naar natuurlijke nagel onzichtbaar wordt, en de gel kan worden aangebracht. Na het aanbrengen van het de gel zal de nagel in model gevijld worden. Indien gewenst kan de nagel voorzien worden van een glansgel voor een blijvende natuurlijke glans. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld colorgel te gebruiken, dit is een gellaag die voorzien is van een kleur die de nagel in zijn geheel voorziet van een permanente kleur.

  De nabehandeling:

  Nagels groeien gemiddeld 0,1 mm per dag. Dit betekent dat een nagel na 10 dagen dus 1 mm is gegroeid en na 20 dagen 2 mm. Een kunstnagel, die aan de natuurlijke nagel is vastgehecht, schuift dus ook na 20 dagen 2 mm op. Het is daarom raadzaam om na een week of 3 a 4, afhankelijk van hoe snel uw eigen nagels groeien, een nabehandeling te doen. De zogenoemde uitgroei wordt dan bijgewerkt en opgevuld.

    terugHome  |  Producten  |  Prijslijst  |  Wie zijn wij  |  Contact
Copyright © LubTronicS 2018, All right reserved.