Start Producten De prijzen Wie zijn wij Email en Telefoon
 


 • Wat is Acryl?

    Het acrylsysteem bestaat uit een vloeistof genaamd liquid en een   poeder.Wanneer de poeder met het liquid in aanraking komt, ontstaat   er een zachte substantie, die na het styleren op de nagel na enkele   minuten uithard. De oppervlakkige uitharding duurt 3 tot 5 minuten.
    De totale uitharding duurt echter 24 uur.


 • De behandeling:

  Bij een nagelverlenging wordt uw natuurlijke nagel verlengd met behulp van een tip of sjabloon. De acryl wordt aangebracht op de tip of het sjabloon en de natuurlijke nagel.

  Bij een nagelversteviging wordt alleen de acryl direct op uw nagel aangebracht.


 • Omdat hygi´┐Żne bij Nails on Wheels hoog in het vaandel staat, wordt er gewerkt met een persoonlijke vijlenset. Dit betekent dat u altijd met uw eigen vijlenset behandeld wordt. Na de behandeling worden deze vijlen voor u bewaard en bij uw volgende afspraak weer gebruikt.

  Om het ontstaan van schimmels en bacteri´┐Żn te voorkomen zal bij iedere behandelingen een voorbehandeling worden toegepast. Bij de voorbehandeling gaan we als volgt te werk. Het reinigen en desinfecteren van de handen en nagels, gevolgd door het losmaken van de nagelriemen en het verwijderen van de vetlaag.

  Vervolgens worden de natuurlijke nagel bij gebruik van tips of sjablonen in het gewenste model gevijld. De tips worden op de natuurlijke nagels aangebracht, op lengte geknipt en in het gewenste in model gevijld. De overgang van de tip naar natuurlijke nagel wordt transparant weg gevijld, zodat de overgang van tip naar natuurlijke nagel onzichtbaar wordt, en de acryl kan worden aangebracht. Na het aanbrengen van de acryl zal de nagel in model gevijld worden. Indien gewenst kan de nagel voorzien worden van een glanslak voor een blijvende natuurlijke glans.

 • De nabehandeling:

  Nagels groeien gemiddeld 0,1 mm per dag. Dit betekent dat een nagel na 10 dagen dus 1 mm is gegroeid en na 20 dagen 2 mm. Een kunstnagel, die aan de natuurlijke nagel is vastgehecht, schuift dus ook na 20 dagen 2 mm op. Het is daarom raadzaam om na een week of 3, afhankelijk van hoe snel uw eigen nagels groeien, een nabehandeling te doen. De zogenoemde uitgroei wordt dan bijgewerkt en opgevuld.
 •   terug

 
Home  |  Producten  |  Prijslijst  |  Wie zijn wij  |  Contact
Copyright © LubTronicS 2018, All right reserved.